Производи Палета на производи на Елитте Софа

Производ / VANDA

Инспирирана од класичната Egg Pod Chair, оваа уникатна фотелја со стилизиран дизајн, изработена во прекрасен плиш, нема никого да остави рамнодушен.
Цена:
Од 39.000 ден.
Залиха:
Врати се назад

Достапна е во тиркизна боја со златни ногарки, и во жолта и црна боја со црни ногарки.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 10.00 - 18.00

                           сабота 10.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667

info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG