Производи Палета на производи на Елитте Софа

Производ / AKIT

Димензија: Ширина- 78 cm, Длабочина - 74 cm, Висина -94 cm
Цена:
39.900 ден.
Залиха:
Достапна само со онлајн порачка
Врати се назад

Уникатна фотелја од трска со дрвени ногарки. Дизајн кој предизвикува внимание и желба да  ја пробате нејзината необична удобност.

Опис - Фотелја со природен финиш, изработена од трска со дрвени, махагони ногарки.

Боја - Природна, натур боја

Одржување - Се чисти со влажна крпа.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 10.00 - 18.00

                           сабота 10.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667

info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG