Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing Project / Ajs

Лежајот АЈС има едноставен, ненаметлив дизајн кој одлично би се вклопил во модерно уредените спални.
Врати се назад

Лежајот АЈС има едноставен, ненаметлив дизајн кој одлично би се вклопил во модерно уредените спални соби во кои преовладува минималистичкиот стил и правите линии.

Лежајот доаѓа со еластичен латофлекс кој овозможува удобност при користењето и одговара на сите типови на душеци. Исто така латофлексот овозможува циркулација на воздухот низ душекот и го заштитува од влага и скапување. Латофлекост доаѓа со механизам на кревање кој овозможува да ја искористите кутијата од лежајот за складирање предмети.

Лежајот АЈС може да се изработи во димензии по ваша желба, односно зависно од димензијата на душекот кој ќе го користите.

Внатрешни димензии за душек: 120 х 200, 140 х 200 , 160 х 200 , 180 х 200 , 200 х 200

Надворешни димензии на креветот: 135 х 220, 155 х 220, 175 х 220, 195 х 220, 215 х 220.

Стандардната висина на задглавјето изнесува 120 см, но висината можете да ја одберете и Вие.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667

моб: +389 (0)73 215 010info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG