Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing Project / Mimosa

Димензии: Тросед 220, двосед 170. Ширина 97см, висина 90 см.
Врати се назад

МИМОСА е модерна гарнитура со едноставен дизајн, прави линии и неверојатна удобност. Тесните раконаслони овозможуваат максимална искористеност на седечкиот дел. Перниците за потпирање се флексибилни и може да се извадат, при што се добива голем седечки простор кој по потреба може да се искористи како единечен лежај.


Дајте му нова димензија на Вашиот простор со гарнитурата Мимоса. Дрвените ногарки се дел од потпората на гарнитурата и претставуваат значаен дел од целокупниот впечаток на оваа гарнитура. Достапна е како тросед/двосед/фотелја и аголна варијанта.

Дизајнирана да го задоволи вкусот на оние кои сакаат чисти линии и модерни ентериери, а сепак да се задржи удобноста и функционалноста на мебелот. Големите и меки перници кои служат за потпирање на грбот не се фиксирани за позадината, па со нивното отстранување се добива единачен лежај кој некогаш може да се искористи за преспивање.

Конструкција: Чамово дрво, слоевит панел.

Потпора: Вкрстени еластични ластици.

Елементи: Перниците за седење и наслоните за рацете се исполнети со еколошка полиуретанска пена со различна цврстина и густина, обложена со полиестерска вата. Перниците за грб се исполнети со силиконски полиестерски влакна.

Тапацир: Кожа, микрофибер, мебел штоф. Наслоните за раце се фиксни, перниците за грб и перниците за седење се вадат. 

Ногарки: Дрвени, висина 16 см.

Достапни модели:  Тросед, двосед, фотелја и аголна.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667

моб: +389 (0)73 215 010info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG