Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing Project / Ibiza

Ибица тросед и двосед - Дива, егзотична и беспрекорно удобна гарнитура.
Врати се назад

ДИМЕНЗИИ: Тросед: 225 см, Двосед - 185 см,  Висина - 70/90 см, Длабочина 95 см. 

Конструкција: Чамово дрво, слоевит панел, метални механизми на задглавјето.

Потпора: Еластични вкрстени ластици направени од полипропулен и природен латекс.

Елементи: Перниците за седење, перниците за грб и наслоните за раце се исполнети со еколошка полиуретанска пена со различна цврстина и густина, обложена со полиестерска вата. 

Тапацир: Кожа, микрофибер, мебел штоф . Перниците за седење, перниците за грб и наслоните за раце се фиксни, а наслоните зад главата се со механизам кој може да се подесува до саканиот наклон.

Ногарки: Хромиран метал

Достапни модели:  Тросед, двосед.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667

моб: +389 (0)73 215 010info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG