Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing Project / Fenix

ДИМЕНЗИИ: Тросед со три седења 250 см, Тросед со две седења - 220 см, Двосед - 180 см, Фотелја - /, Висина 80 см, Длабочина - 92 см.
Врати се назад

Правите линии, модерниот дизајн и несекојдневните ногарки и даваат елеганција на гарнитурата Феникс. Достапна е како тросед/двосед/фотелја и повеќе димензии на аголна гарнитура.

Конструкција: Чамово дрво, слоевит панел.

Потпора: Еластични вкрстени ластици направени од полипропулен и природен латекс.

Елементи: Перниците за седење, перниците за грб и наслоните за раце се исполнети со еколошка полиуретанска пена со различна цврстина и густина, обложена со полиестерска вата. 

Тапацир: Кожа, микрофибер или мебел штоф . 

Ногарки: Метални.

Достапни модели:  Тросед, двосед, фотелја, аголна.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667

моб: +389 (0)73 215 010info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG