Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing Project / Emerald

Луксузен, елегантен и модерен - лежајот Емералд е наменет за луѓе со префинет вкус и дефиниран стил.
Врати се назад

Луксузен, елегантен и модерен - лежајот Емералд е наменет за луѓе со префинет вкус и дефиниран стил. Моделот се изработува во повеќе материјали и бои, но препорачуваме да одберете една од многуте бои на плиш или друг микрофибер, кој со својата мекост и топлина ќе даде дополнителна убавина на овој прекрасен лежај.

Kвалитетните материјали кои се користат и 10 годишната гаранција се показател дека овој лежај ќе можете да го користите со години и години.
Лежајот доаѓа со еластичен латофлекс кој овозможува удобност при користењето и одговара на сите типови на душеци. Исто така латофлексот овозможува циркулација на воздухот низ душекот и го заштитува од влага и скапување. Латофлекост доаѓа со механизам на кревање кој овозможува да ја искористите кутијата од лежајот за складирање предмети.

Лежајот Emerald може да се изработи во димензии по ваша желба, односно зависно од димензијата на душекот кој ќе го користите.

Внатрешни димензии за душек: 120 х 200, 140 х 200 , 160 х 200 , 180 х 200 , 200 х 200

Надворешни димензии на лежајот: 135 х 215, 155 х 215, 175 х 215, 195 х 215, 215 х 215.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667

моб: +389 (0)73 215 010info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG