Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing All Project / Комоди и клуб маси

Aitana Side Table

Странична масичка со димензија 60 х 36 см и висина 51 см, со бакарни ногарки во природна боја и површина од фурниран медијапан.

Algier Set 3 Tables

Сет од три мали странични масички со црни ногарки, бела површина и различна димензија. Може да се користат заедно или одвоени.

Argon coffee table

Клуб масичка со стаклена површина и црни метални ногарки со интересен дизајн.

BALWIND Coffee Table

Клуб масичка со интересна дрвена конструкција и површина од проѕирно стакло.

BRICK Coffee table Glass

Округла клуб масичка со дијаметар 90 см, со дрвени ногарки во неутрална боја (даб) и површина од проѕирно стакло.

BRICK II Coffee Table Wood+MDF White

Округла клуб масичка од бел медијапан, со дрвени ногарки, делумно во бела боја.

Brick Round White+Natural wood

Округла масичка со дијаметар 90 см, изработена од дрвени ногарки во натур боја, и површина од бел медијапан.

BRICK Set 2 coffee tables

Сет од 2 масички со различна димензија и висина, изработени од бел медијапан, мат, и ногарки во природно дрво, натур боја.

BRICK Set 2 side tables

BRICK сет од две мали масички со дрвени ногарки во боја натур и површина од бел медијапан, мат.

Brick Set 2 Side Tables Wood+Glass

Сет од две помошни масички со ногарки од даб и површина од проѕирно калено стакло. Идеални за комбинирање на било кој модел од колекцијата Brick.

BRUCE Side Table

Метална клуб масичка со бронзена боја. Димензија 65 х 65 см. Може да се користи и како странична масичка.

Bruk Side Table

Мала клуб масичка во медијапан темно сива боја и ногарки во боја на природно дрво.

BURANO Coffee table

BURANO клуб масичка од проѕирно свиткано стакло. Димензија 120 х 60 см, висина 40 см.

BURANO Coffee table 2

BURANO клуб масичка од проѕирно свиткано стакло. Димензија 110 х 50 см, висина 38 см.

BURANO Coffee table 3

BURANO клуб масичка од проѕирно свиткано стакло, со една стаклена полица. Димензија 110 х 55 см, висина 35 см.

CLEARY Side table

Клуб масичка со метална структура. Димензии 50 х 50 см.

COLLIN Tv cabinet

Уникатна ТВ комода во повеќе бои, изработена во природно дрво од манго. Димензија 160 х 41 см , висина 31 см,

CORNER Coffee Table

CORNER клуб масичката е изработена со хромирани ногарки и стаклена површина со калено стакло.

Dagnen set

Сет од две квадратни масички со различна висина.

Dane Side Table

Мала масичка со впечатлив дизајн која може да ја корисите како клуб масичка помеѓу две фотелји, или пак како странична масичка до вашата гарнитура.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667

моб: +389 (0)73 215 010info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG