Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing All Project / Кревети

Ajs

Лежајот АЈС има едноставен, ненаметлив дизајн кој одлично би се вклопил во модерно уредените спални.

Chester

Лежај креиран за луксузно уредување на спалната соба и наменет само за луѓе со дефиниран животен стил.

Elly

Идеален лежај за љубителите на едноставниот, модерен дизајн.

Emerald

Луксузен, елегантен и модерен - лежајот Емералд е наменет за луѓе со префинет вкус и дефиниран стил.

Emilia

Исклучително впечатлив дизајн совршен за секоја спална соба.

Emilia Grande

Грандиозен, богат, кралски - тоа се идеалните зборови да се опише Емилија Гранде.

Gona

Лежај ГОНА - за оние кои знаат точно што сакаат. Дизајн наменет за современите спални соби, и лесно прилагодлив на повеќе стилови.

KARINA

Прекрасен нов дизајн наменет за современите спални соби, и лесно прилагодлив на повеќе стилови.

Marga

Лежајот Марга ги обединува функционалноста, естетиката и удобноста.

Valetta Line

Понекогаш убавината лежи во едноставноста. Токму таков е дизајнот на лежајот Valetta Line.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667

моб: +389 (0)73 215 010info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG