Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing All Project / Софа - кревет

Arvada

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 238 см, Двосед - 182 см, Фотелја - 125 см. Висина 87 см, Длабочина - 98 см. Механизам-кревет може да се вгради во тросед или двосед.

Aspen

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 224 см, Двосед - 167 см, Фотелја - 108 см, Висина - 104 см, Длабочина - 93 см, АГОЛНА: 252 х 252 см, 310 х 310 см, 310 х 252 см. Механизам со кревет може да се вграи во тросед и двосед.

Orlando

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 197 см, Двосед - 157 см, Фотелја - 93 см, Висина 90 см, Длабочина - 85 см.

Sunny

Аголна гарнитура со димензии 265*150 см или поголема димензија

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667

моб: +389 (0)73 215 010info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG