Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing All Project

HAYWORTH Side table

Странична масичка со саксија, метална конструкција и површина од манго.

INTERNI Side table

Странична масичка со површина од дрво од манго и метална конструкција.

IZNEWAM Coffee Table

Клуб масичка со метална основа и површина од природно дрво.

JADA Side table

Уникатниот дизајн на JADA е добиен со редење неколку парчиња дрво едно над друго.

Kovacs coffee table

Округла клуб масичка со метална конструкција од црн метал и површина од стакло.

Limit Side Table

Лимит странична масичка во форма на шестоаголник, со димензија 47х37 см.

MEETY Sideboard

Комода во медијапан во мат бела боја, со димензија 120 х 42 см и висина 72 см. Содржи две фиоки и две затворени полици со вратичка.

MIKADO Glass+Steel

MIKADO клуб масичка со стаклена површина и метални ногарки со сјаен финиш. Темпорирано стакло од 10мм.

MIKADO Glass+Wood Finish

MIKADO клуб масичка со стаклена површина и метални ногарки со дрвен финиш. Темпорирано стакло од 10мм.

NAVIS Coffee Table

Мала клуб масичка со метални ногарки во бела боја и проѕирно стакло. Идеална е во комбинација со мала гарнитура, или како странична масичка.

NAX

NAX има повеќенаменска функција и може да се користи како помошна клуб масичка, како масичка за саксија со цвеќе, или како помошно столче.

Paradigm Coffee Table

Клуб масичка со впечатлив дизајн, со стаклена површина и метална основа во златна боја. Дијаметар 80 см, висина 40 см.

PLUM Coffee Table

Клуб масичка со метални ногарки во црна боја и проѕирно, затемнето стакло. Дебелина на стаклото - 8 мм.

Plum Steel + Glass

Клуб масичка со сјајни метални ногарки и проѕирно, затемнето стакло. Дебелина на стаклото - 8 мм.

QU Tv Cabinet

Мала и модерна ТВ комода со димензија 140 х 42 см, изработена во бел фарбан медијапан, мат.

Rotary side table

Малечка масичка која е идеална како странична масичка, или помошна масичка покрај клуб масата.

ROWAN Side Table

Малечка масичка која е идеална како странична масичка, или помошна масичка покрај клуб масата.

SISITA Coffee Table Ø 60

Клуб масичка со метална конструкција во црна боја и благо затемнето црно стакло.

SMOD Coffee table

Клуб масичка од црн медијапан со ефект на бетон и метална конструкција. Димензии: 110 х 60

Sute set of 2 side tables

Елегантен и модерен сет од две странични масички со површина во бакарна боја со огледален ефект и метална конструкција.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667

моб: +389 (0)73 215 010info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG