Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing All Project

BRICK Set 2 coffee tables

Сет од 2 масички со различна димензија и висина, изработени од бел медијапан, мат, и ногарки во природно дрво, натур боја.

BRICK Set 2 side tables

BRICK сет од две мали масички со дрвени ногарки во боја натур и површина од бел медијапан, мат.

Brick Set 2 Side Tables Wood+Glass

Сет од две помошни масички со ногарки од даб и површина од проѕирно калено стакло. Идеални за комбинирање на било кој модел од колекцијата Brick.

BRUCE Side Table

Метална клуб масичка со бронзена боја. Димензија 65 х 65 см. Може да се користи и како странична масичка.

Bruk Side Table

Мала клуб масичка во медијапан темно сива боја и ногарки во боја на природно дрво.

BURANO Coffee table

BURANO клуб масичка од проѕирно свиткано стакло. Димензија 120 х 60 см, висина 40 см.

BURANO Coffee table 2

BURANO клуб масичка од проѕирно свиткано стакло. Димензија 110 х 50 см, висина 38 см.

BURANO Coffee table 3

BURANO клуб масичка од проѕирно свиткано стакло, со една стаклена полица. Димензија 110 х 55 см, висина 35 см.

CLEARY Side table

Клуб масичка со метална структура. Димензии 50 х 50 см.

COLLIN Tv cabinet

Уникатна ТВ комода во повеќе бои, изработена во природно дрво од манго. Димензија 160 х 41 см , висина 31 см,

CORNER Coffee Table

CORNER клуб масичката е изработена со хромирани ногарки и стаклена површина со калено стакло.

Dagnen set

Сет од две квадратни масички со различна висина.

Dane Side Table

Мала масичка со впечатлив дизајн која може да ја корисите како клуб масичка помеѓу две фотелји, или пак како странична масичка до вашата гарнитура.

DUPLEX Coffee Table

Клуб масичка со дрвени ногарки и површина од фарбан медијапан.Опис: Клуб масичка со ногарки од дрво, боја натур и површина од фарбан медијапан во бела боја, мат.

Elisenda Cofee Table

Клуб масичка со елипсовидна форма, со површина од стакло и метална, златна конструкција. Димензија 100х50 см, висина 45 см.

Elisenda console

Уникатна конзола со златни ногарки и калено стакло со дизајн на мермер. 110 х 76 см.

FILIPPO Side table

FILIPPO мала масичка која може да се користи како мала клуб масичка или како странична масичка.

Glint Side Table

Клуб масичка или странична масичка со метална основа во златна боја и површина од природно дрво.

GREENHILL Coffee table

Ултра елегантна и модерна клуб масичка со бакарна боја. Конструкцијата е фарбан метал, а површината од 8мм стакло.

HAWK Set Cofee Table

Сет од две мали клуб масички кои може да се користат и како странични масички.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667

моб: +389 (0)73 215 010info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG