Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing All Project

Emilia

Исклучително впечатлив дизајн совршен за секоја спална соба.

Emilia Grande

Грандиозен, богат, кралски - тоа се идеалните зборови да се опише Емилија Гранде.

Gona

Лежај ГОНА - за оние кои знаат точно што сакаат. Дизајн наменет за современите спални соби, и лесно прилагодлив на повеќе стилови.

KARINA

Прекрасен нов дизајн наменет за современите спални соби, и лесно прилагодлив на повеќе стилови.

Marga

Лежајот Марга ги обединува функционалноста, естетиката и удобноста.

Valetta Line

Понекогаш убавината лежи во едноставноста. Токму таков е дизајнот на лежајот Valetta Line.

Alaska

ДИМЕНЗИИ: 256 х 170 см, 330 х 170 см, Висина - 90 см, Длабочина 98 см

Ashvile

АГОЛНА: 270 х 150 см, 340 х 150 см, 280 х 240 см, 280 х 280 см, 240 х 340 см, 280 х 340 и др.

Avon

ДИМЕНЗИИ: 332 х 183 см , 243 х 163 см, 315 х 163 см и други.

Corona

Достапни димензии за АГОЛНА гарнитура: 310 х 250, 310 х 210, 250 х 210 и други димензии.

EGO

Достапни димензии на аголна - 250 x 200, 250 х 310 см, 250 х 180 см. 250 х 250 см, 310 х 310 см и др.

Fenix

ДИМЕНЗИИ: 305 х 250 см, 305 х 305 см, 305 х 240 и други димензии.

Hellada

Достапни димензии: 300 х 225, 270 х 225, 300 х 170, 270 х 170 и др.

Ibiza

Достапни димензии: 300 х 260 см, 300 х 300 см, 260 х 260 см и други димензии.

Mimosa

ДИМЕНЗИИ: Аголна 245 х 178 см, 280 х 240, Тросед 220, Двосед 170 , Длабочина 97 см

Panarea

Аголна гарнитура ПАНАРЕА со димензија 280х150см.

Plano

Достапни димензии 300х300см, 300х230 см, 230х230см, 300х210, 240*150см, 240*240см и др.

Sunny

Аголна гарнитура со димензии 265*150 см или поголема димензија

Agata

Фотелја која е уникатно парче мебел со препознатливиот дизајн на Честер.

AKIT

Димензија: Ширина- 78 cm, Длабочина - 74 cm, Висина -94 cm

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667

моб: +389 (0)73 215 010info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG