Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing All Project

SAMY Rug jute round 100 cm multicolor

Тепих од јута со дијаметар 100 см во комбинација од неколку бои.

SENS Apple figure

Декоративно јаболко од цемент во бела боја. 28 х 30 см.

UNIVERS Wall panel

Декоративен ѕиден панел од црн метал. Димензија 80 х 80 см.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667

моб: +389 (0)73 215 010info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG