Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing Project / Arvada

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 238 см, Двосед - 182 см, Фотелја - 125 см. Висина 87 см, Длабочина - 98 см
Врати се назад

Создадена за совршено уживање, Арвада е удобна гарнитура од која нема да сакате да се одвоите. Достапна е како тросед/двосед/фотелја во кожа/штоф/микрофибер.

Конструкција: Чамово дрво, слоевит панел.

Потпора: Еластични вкрстени ластици направени од полипропулен и природен латекс.

Елементи: Перниците за седење се исполнети со еколошка полиуретанска пена со различна цврстина и густина, обложена со полиестерска вата. Перниците за грб и наслоните за рацете се исполнети со силиконски полиестерски влакна.

Тапацир: Кожа, микрофибер или мебел штоф . Перниците за седење, перниците за грб и наслоните за раце се фиксни. При модел со механизам за кревет перниците за седење се вадат.

Ногарки: Дрвени или метални, висина 5 см.

Достапни модели:  Тросед, двосед, фотелја, тросед со кревет.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667

моб: +389 (0)73 215 010info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG