Производи Палета на производи на Елитте Софа

Viewing All Project

Arline

​ДИМЕНЗИИ: Тросед - 233 см, Двосед - 177 см, Фотелја - 126 см Висина - 98 см, Длабочина: 93 см

Arvada

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 238 см, Двосед - 182 см, Фотелја - 125 см. Висина 87 см, Длабочина - 98 см

ASHVILLE

Совршен спој од идеална удобност, модерен дизајн и висок квалитет.

Aspen

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 224 см, Двосед - 167 см, Фотелја - 108 см, Висина - 104 см, Длабочина - 93 см, АГОЛНА: 252 х 252 см, 310 х 310 см, 310 х 252 см

Belevue

ДИМЕНЗИИ: Тросед -210 см, Двосед - 170 см, Фотелја - 130 см, Висина - 90 см, Длабочина - 100 см

Breno

Модел БРЕНО - Совршен спој од идеална удобност, модерен дизајн и висок квалитет.

Chester

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 227 см, Двосед - 177 см, Фотелја - 115 см, Висина - 72 см, Длабочина - 95 см

Corona

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 237 см, Двосед - 178 см, Фотелја - 120 см, Висина 78 см, Длабочина 90 см

Fenix

ДИМЕНЗИИ: Тросед со три седења 250 см, Тросед со две седења - 220 см, Двосед - 180 см, Фотелја - /, Висина 80 см, Длабочина - 92 см.

Helada

Димензија: Тросед - 220 см, двосед -200 см или 180 см, длабочина-100см, висина 70/90 см.

Ibiza

Ибица тросед и двосед - Дива, егзотична и беспрекорно удобна гарнитура.

Mimosa

Димензии: Тросед 220, двосед 170. Ширина 97см, висина 90 см.

Orlando

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 197 см или 216 см, Двосед - 157 см, Фотелја - 93 см, Висина 90 см, Длабочина - 85 см

Plano

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 232 см, Двосед - 171 см, Фотелја - 110 см, Висина 80 см, Длабочина - 92 см. АГОЛНА: 240 х 240 см, 300 х 300 см, 240 х 300 см

Sedona

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 225 см, Двосед - 195 см, Фотелја - 129 см, Висина 81 см, Длабочина - 88 см

Tetons

ДИМЕНЗИИ: Тросед - 197 см, Двосед - 174 см, Фотелја - 113 см, Висина - 90 см, Длабочина - 99 см

Ajs

Лежајот АЈС има едноставен, ненаметлив дизајн кој одлично би се вклопил во модерно уредените спални.

Chester

Лежај креиран за луксузно уредување на спалната соба и наменет само за луѓе со дефиниран животен стил.

Elly

Идеален лежај за љубителите на едноставниот, модерен дизајн.

Emerald

Луксузен, елегантен и модерен - лежајот Емералд е наменет за луѓе со префинет вкус и дефиниран стил.

Facebook

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија

Работно време: пон-пет 9.00 - 19.00

                           сабота 9.00 - 15.00


Салон: +389(02) 26 00 667

моб: +389 (0)73 215 010info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


е-каталог

ECATALOG