„Елитте Софа" е македонска компанија за производство и продажба на ексклузивен тапациран мебел произведен по италијанска експертиза. Софите и гарнитурите се изработуваат во 100% природна, италијанска, телешка кожа или во повеќе видови на штоф.
При изработката „Елитте софа" користи висококвалитетни италијански материјали, а квалитетот, удобноста и дизајнот се во фокусот при создавањето на секое парче мебел, за кое се изведува најцврстата конструкција, поради што производите се со 10 години гаранција.
повеќе...

kujni logce 
Staff Member
Staff Member

е-каталог

ECATALOG

Контакт информации

Елитте Софа ДОО „Качанички Пат", бб, 1000 Скопје, Македонија


Салон: +389(02) 26 00 667
info@elittesofa.mk

Малопродажба: +389 (0)73 215 010
info@elittesofa.mk

Големопродажба:  +389 (0)73 215 011

sale@elittesofa.mk


Facebook